Büyüklü Ortaokulu


Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmaktır.

Misyon: Beden,zihin,ahlak ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere,hür ve bilimsel düşünme gücüne,geniş bir dünya görüşüne sahip,insan haklarına saygılı,kişilik ve teşebbüse değer veren,topluma karşı sorumluluk duyan;yapıcı yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek. İlgi,istidat ve kabiliyetini geliştirerek gerekli bilgi,beceri,davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak. Böylece,bir yandan Türk vatandaşlarının ve Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırmak;öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmayı desteklemek ve hızlandırmak ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı,yaratıcı,seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 5-6-7-8. sınıflar 08.30´da derse girmekte, 15.05´da dersten çıkmaktadır.
Isınma: Merkezi kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0362 263 60 07

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://buyuklu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Büyüklü Mah. Samsun Cad. No418 Tekkeköy/SAMSUN

Öğretmen :13
Öğrenci :78
Derslik :12
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2103
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 2008 yılına kadar belde olan Büyüklü, Tekkeköy´ün mahallesi konumundadır. 4500-5000 kadar nüfusu vardır. Postanesi ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Halkı daha çok tarım ve hayvancılıkla uğraşır. Tekkeköy sanayi bölgesi ve Samsun´da çalışan velilerimiz da bulunmaktadır.

Adres - Yeni Büyüklü Mah. Samsun Cad. No418 Tekkeköy/SAMSUN

Ulaşım Büyüklü dolmuşları ile gelinip gidilebilir. Öğretmenlerimiz ise öğretmen servislerini kullanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 26, ilçe merkezine 11 km´dir